Tuesday, August 9, 2011

bole tak tolong aku??

hahahahha
kalau korang semua nak tau.. aku nih bukan pandai 
sangat nak berblog bagai... heheh
tapi aku minat nak berblog... 
macam2 aku nak mintak korang ajokan.. bole ke...

1. ajokan aku ape kegunaan Nuffnang tu...
2. mcmane la aku nak letak total viewer tuh...
3. ape tuh trafik2 n bv?  ape tuh...
4. cam ne aku nak wat box yang ade gambo share fb beso2 kat tepi tuh..
5. ajo la aku mcm2 lagi.. memang la aku bengap.... hahah

sementara tuh jom kite dengar lagu baru nih dulu.. 
best!!! dah jadi penyanyi dah salah kawan aku sorang tuh...
aku ntah bile lah....
nahhhhhh....


haaa... kepada kawan2 yang rase2 baik hati
nak tolong ajorkan aku tentang dunia blogging ni... 
boleh la cari aku kat fb aku ye...
kat sini ... hehe
thanks sangat2.... muaahhh sayang korang....

6 comments:

Nazarius said...

Mula2 tu memang susah tapi lama2 bileh buat :)

ayubunga said...

pelan2..
kite pon blaja sndri..
yg pnting, kene rajin explore widget.
:)
gudluck

amim si budak botak.. said...

ohh ye ke?? hehehe ok2 amim try k.. nway, thanks tau...

Cik Ct said...

follow u.. follow me bck.. thnx

adifatah ~ said...

kalau rajin2 explore nnt pandai dgn sdiri.mula2 mmg mcm tu..

ni lg satu, buang word verification tu..susah org nk komen..

hepi blogging.....

amim si budak botak.. said...

mcm mane nak buang word verivication tu ek???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...