Sunday, August 7, 2011

At last.. dapat gak aku masak.. hehe

At last...
dari sehari ke sehari aku nak masak tak sempat2..
haaaa ari ni dapat gak aku masak 
makanan kegemaran aku.. huhu
AYAM MASAK BLACK PEPPER.. huisshhh!!! sodapnye..
tak sabo nak tunggu buka puasa....

ni ngah dalam proses..






haaa.. yang ni finishing die..
letak daun sadri n daun bawang...
bagi wangi....





yang ni plak tunggu nak hidang je....





ok... finally...
dah siap pon dihidang....
sape nak???
bawak pinggan cepat... hehehhe




alhamdulillah... siap gak akhirnye...
ari ni aku berbuka puasa kat umah abg long aku...
ngeee aku bawak la ayam nih gi sane...

sape nak cepat sini bawak pinggan..



5 comments:

syAzAnA said...

dah boleh kawen dah ni. kikiki

MizRayy said...

waahh.. sama la menu kita hari nie.. hahaa...

Amy Syaquena said...

Pandainya awak masak , sampai tergoda saya di sini melihat ayam black paper awak....kalau kahwin ni senang orang rumah cam nie hehe...

*salam kenal, amy singgah dan follow sini.jom ke belog amy http://www.sinarraudah.com/2011/08/biskut-raya-tart-nenas-panas-ifa-raziah.html

fahmie firas said...

sedappppppppp...header gempak :)
Salam kenal,
nice blog,
done following you,
Kalau free jemput singgah ke blog saya,
Bagi komen and nasihat ok.
http://fahmiefiras.blogspot.com/

amim si budak botak.. said...

heheheh boleh kawen dah ke?? ok2.. sy nak kawen besok... huhu sy dah follow dah blog awak....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...