Thursday, August 4, 2011

ari ni aku nak feel sensorang kat opis..

hahahah...
ntah nape ntah ngan aku ari ni..
tak pasal2 nak feel dgr lagu sorang2...
pastu mcm org tak btol tersenyum2.. hikhik
ape2 pon aku dengar lagu ni sebab best..
n lirik die pon best!!!
aku dulu cuma tau lagu terima kasih cinta je
yang best dari afgan...
then ade la ex aku suke sangat lagu2 afgan.. so aku pon
layan je laa... tapi tu dulu...
pastu aku stop jap suke lagu2 afgan...
coz dah break da kan.. hahaha

tibe2 timbul lagi 
sorang budak ni name die S***** R**** R****** yang 
kenal kan lagu2 afgan ni kat aku smula....
mula2 die kenalkan lagu BUKAN CINTA BIASA kat aku.. 
slalu gak la call aku suro aku nyanyi lagu nih..
pastu satu lagi lagu die kenalkan kat aku..
tajuk lagu die DALAM MIHRAB CINTA..
best sangat2 lagu ni... lirik best..
melody pon best gak...
so, aku layan laa..... tapi kan...
budak tu aku dah block da pon dari fb aku..
hahah coz aku malas la bkawan ngan org
yang kaki temberang.. n suke selindung ngan aku..
klau aku tak tau tak pe die klentong aku..
tapi....... ni aku bleh tau sendiri..
so...... jawapannya.. good bye la..
ngeee... kalau nak ade hubungan ngan aku 
kena la jujur... kan org cakap dalam hubungan 
ni kite kena jujur...
hahahah 
dah laaa....lari tajuk plak aku ni..
 nahhhhh dengar lagu ni ngan aku..

DALAM MIHRAB CINTA - AFGAN


Demi cinta ku pergi
Tinggalkanmu relakanmu
Untuk cinta tak pernah
Ku sesali saat ini
Ku alami ku lewati

Reff:
Suatu saat ku 'kan kembali
Sungguh sebelum aku mati
Dalam mihrab cinta ku berdoa semoga

Suatu hari kau kan mengerti
Siapa yang paling mencintai
Dalam mihrab cinta ku berdoa padaNya

Karena cinta ku ikhlaskan
Segalanya kepada-Nya
Untuk cinta tak pernah
Ku sesali saat ini
Ku alami ku lewati

Back to Reff: 2x

Suatu saat ku 'kan kembali
Sungguh sebelum aku mati
Dalam mihrab cinta ku berdoa semoga

Suatu hari kau 'kan mengerti
Siapa yang paling mencintai
Dalam mihrab cinta ku berdoa pada-Nya
Semoga semoga ...

4 comments:

LADYHEART said...

amboi..jiwang bebeno la cik abg pg ni.!hehe

amim si budak botak.. said...

heheheh sikit la.... layan2 cam tuh je... hikhik
tapi best kan lagu nih?

Abe Goreng said...

haha.gua singgh cni bro.

amim si budak botak.. said...

thanks bro....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...