Wednesday, August 10, 2011

ari ni aku nak masak lagi..

salam semua..
korang, ape kate ari ni join aku masak... hehehe
haa... ari ni aku nak masai ayam penyet sambal special..
huhuhu 
skangh ni aku kat opis lagi.. blom balik.. jap lagi baru balik..
tadi aku dah call mak suro kuarkan ayam dalam peti sejuk tuh
then balik nanti siaplah aku bergelumang didapur umah tuh.. hahaha
kalau sesape nak join.. jom dtg umah aku..
nnti aku ajar buat sambal die je.. hikhik
ok la.. nak berkemas nih.. balik!!!!!
kalau aku dah masak nnti aku update la post..

sok korang.. slamat berbuka...

3 comments:

Mohd Hazwan Hashim said...

gempak !! pandai masak dehh .. nanti pos sini :)

eddy syrol said...

arini ada bubur kacang kat rumah..jiran bg..huhuhuhu


SEGMEN PERTAMA EDDY SYROL


INI BLOG EDDY SYROL

amim si budak botak.. said...

pandai gak la masak.. sikit2.... haaa... Mohd Hazwan Hashim Nak ke?? nak pos kat ne ni?? heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...