Friday, December 16, 2011

Ost Ombak Rindu male cover Amim Suleiman

Salam semua..
 huhu.. da lame amim tak update blog.. hikhik
kali ni amim nak suruh korang dengar amim nyanyi lagu  Ost Ombak Rindu.. hehe
kalau suke "like" n "share" la ye.... ngeee 
kalau tak suke click la "dislike" (kalau ade).. hehehe gurau je..
anyway, nyanyian ni aku nyanyi mase ngah bosan..
lagu ni lagu terbaru favourite amim..
tak la berapa bagus.. banyak lagi perlu amim perbaiki..
so, amim memerlukan komen korang utk improve diri..
komen je. jgn takut.. amim jenis yang terima segala kritikan..
so, dengarkan la ye.. ngeee


haaaa cam ne? ape komen korang ek?? 
komen tau...... amim tunggu ni.. hehe

ape2 pon nnti add la fb amim kat

or like page amim ye.. :


so, sudi2 lah eh nak add n like... pastu share la.. huhuhu

okay... kalau nak sambung tengok video amim nyanyi
ni lagu "Someone Like You" yang Amim cover...


ni pon boleh komen gak.. ngeeee....

3 comments:

nini said...

sy tak minat lagu tu...cane...hehe

Mulanya disini...... said...

heheh kena dengar lagu lain la nini,.,,,

Obat Jerawat said...

sangat menarik dan sangat bermanfaat mas bro :D
salam hormat : Obat Jerawat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...